Temel İlkeleri Yangın Merdiveni Kapısı

Wiki Article

Göksu Kapı olarak uzun yıllardır spesiyalist ekibimiz eliyle üretimini yaptığımız Yangın Çıkış Kapısı modellerinin başarısı ile gayrı Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Kapısı Üreticileri arasından faik kalite, peklik, %100 projeye geçim ve yaraşıklı fiyat politikamız ile ayrışmaktayız.

Gereç: Yangın kapılarında alelumum çelik yahut ahşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik baplar daha dayanıklı ve yangına karşı henüz rezistanslidir.

Yangın kapıları, yangın esnasında insanoğluın kaçışını kolaylaştırmakla kalmaz, aynı zamanda yangının yayılmasını da önler.

Mono blok beden örgüsı karakol sistemi yahut ürkü amerikan bar sisteminin kilidin bağırsakinden sabık 4 tane cıvata ile bir birine demetlanması ile esenlanmaktadır.

Bunun kucakin de görmüş geçirmiş yangın bapsı firmalarının teknisyenlerinin profesyonel şekilde montajı gerçekleştirmeleri esastır.

Yangın Esnasında örgülması Gerekenler Yangın esnasında personelin müdahale yeteneğini artıran, alevlerin kellelangıç aşamasında denetçi edilmesini sağlayan emniyet ipuçları

Yangın Bapları tercihe için; 60, 90 ve 120 zaman yangın dayanımı seçenekleriyle imal edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü cirimı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Montaj: Yangın kapısı, gerçek şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın takkadak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, mahir bir grup aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Göksu Kapı üretim alanlarında uzman ekibimiz tarafından belirlenen bünyedaki Yangın Kapıları en erdemli kalite ve en onat yükselmek politikamıza şayan olacak şekilde üretilir.

Yangına dayanıklı baplar özel paneller ve aksesuarlar kullanılarak üretilir. Yüksek sıcaklığa ve yangına dayanıklı olan bu panellerin kapı kucaklerine yerleştirilmesi ile bu kapılar avlu kurtarmaktadır.

Yangın Kapısı duman sızdırmaz özelliğe sahip olması dolayısıyla yangın çabucak insanoğluın esrar zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Bu baplar dışarıya sahih ve kolayca açılabilen mimariya sahiptir.

Kapı kanadı içinde yalıtım malzemesi olmayabilir yahut daha rebabi gereç kullanılabilir. Yeniden bu tip bapda bir ölçünlü olmadığı kucakin sac sözınlığı 1.0 mm yahut daha nazikçe kullanılabilir. Bu şekilde bir standarda uymadan yapılan, kısaca belgesiz bir yangın kapkaloriı başka ifadeyle ucun yangın bapsı 3000 TL den süregelen fiyatlara bulmak mümkündür. Müstacel çıkış kapısı olarak da adlandırılan bu baplar ehven yangın kapısı olarak da nitelendirilir.

Gestaltda yangın çıkması halinde şule ve tütün yangın kapısı yardımıyla özelliklerine sargılı olarak belirli bir süre bir bölgede sınırlandırılır Yangın Kapısı Fiyatları ve diğer alanlara yayılması engellenir.

çoğunlukla yangın merdiveni ile omuz omuza kullanılan bu ivedi çıkış kapısı, buhran anlarında insanoğluın yangın vadiından çabucak uzaklaşmalarını katkısızlayarak hayati bir gösteriş üstlenmektedir.

Report this wiki page